NL
EN
leni
Over mij
Over mij

Over Leni Minderhoud

"Professionele ervaringsdeskundige en sparringpartner"
Business coach en counsellor met een missie: Professionals in een latere fase van hun leven/loopbaan inspireren om hun potentieel volledig in te zetten voor hun missie en de maatschappij. Ik geloof in eigen ondernemerschap omdat de meeste ervaren professionals deze competentie al ruimschoots hebben ontwikkeld in de vorm van werknemerschap.

25 jaar lang heb ik met veel plezier en gedrevenheid diverse functies in de financiële sector vervuld, waarvan het grootste deel in Vermogensbeheer. Ik werkte als trader en leidinggevende in treasury, securities finance, back office en operationeel risicomanagement. Tijdens mijn loopbaan heb ik verander-en kwaliteitsprojecten begeleid. Mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie heb ik aangevuld met trainingen op het gebied van leidinggeven en projectmanagement. Tijdens mijn loopbaan ontdekte ik dat persoonlijke en professionele ontwikkeling van mijzelf en medewerkers, in de breedste zin van het woord, een missie werden.

In 2008 begon ik met de opleiding aan de Academie voor Counselling & Coaching en ik ben inmiddels gediplomeerd. Sinds medio 2008 ben ik werkzaam als coach/counsellor en sinds 2009 in mijn eigen bedrijf. De carrièreswitch heb ik gemaakt omdat ik ervan overtuigd ben dat als je kiest voor je passie en talent, flow en succes vanzelf komen. Meer informatie over mijzelf kun je vinden op: LinkedIn,Twitter en Facebook.

De financiële sector was mijn leermeester. Het afgelopen jaar heeft bewezen dat deze ervaring aantrekkelijk is voor andere sectoren. Ik heb met de handen in de klei gezeten, ik ken bijna iedere discipline van een organisatie, en daardoor ben ik een sparringpartner en inspiratiebron voor mensen die verandering en ontwikkeling willen.

Als netwerker en connector wil ik mijn cliënten inspireren, met een open mind en een sterk analytisch vermogen.

Naast mijn eigen praktijk, werk ik samen met Mirjam.nu voor Online Coaching omdat ik zelf de helende werking van schrijven ervaren heb. Ik werk met 50+carrière voor outplacement en loopbaanbegeleiding van vijftigplussers omdat deze groep zeer waardevol is voor bedrijven, zowel vanwege hun (levens)ervaring als hun kennis.

Ik blijf mij voortdurend verdiepen in mijn vak door middel van trainingen en workshops en ik maak gebruik van supervisie en intervisie.

Lees hier verder over mijn visie en aanpak.